Wie zijn wij?

"Fabels, sprookjes, mythes en legendes hebben de kindertijd begeleid, want elk kind heeft een aangeboren liefde voor fantastische, wonderbaarlijke en ongelofelijke verhalen. De figuren van Grimm en Andersen brachten meer vrolijkheid in de harten van de kinderen dan andere menselijke creaties.”

F L Baum
Jehee Vertelt is een Haags theatergezelschap met een passie voor het vertellen van verhalen op spannende en humoristische manieren, voor families en het basisonderwijs.
 
Klassiekers die al jaren in ons geheugen gegrift staan tot verhalen die net zijn bedacht. Wij zoeken een passende manier, vol energie en humor, om het aan ons publiek te presenteren. Want verhalen blijven bestaan zolang de verteller vertelt en creëert en de luisteraar beleeft.
 
Dit gezelschap staat onder de artistieke leiding van Pepijn Jehee.
 
Verhalen zijn belangrijk. Ze helpen je herinneren. Daarom vertel ik binnen de magie van het theater verhalen met actuele thema’s. Sprookjes en legendes vol muziek, poppen, ontroering en humor. Want verhalen blijven bestaan zolang de verteller vertelt en creëert en de luisteraar beleeft.

Contacteer ons

Titel