Voorstellingen

Van grootse musicals tot kleinere familie voorstellingen. Hier is het overzicht van onze voorstellingen. Wilt u een voorstelling bij u op school, bibliotheek of festival, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Pietenpret in het Museum

Sinterklaas viert dit jaar zijn verjaardag in een heus museum. De Pieten hebben zich verzameld voor een verjaardagstentoonstelling, maar als blijkt dat het pronkstuk, de Mono Pieta, gestolen is, moeten de Pieten een oplossing bedenken om Sinterklaas te verrassen.

Pietenpret in het Museum is een vrolijke Sinterklaasmusical met veel muziek, kunstzinnige uitspattingen, interactie en humor!”

Expeditie Kippenvel

Iedereen is soms bang, behalve Jonas. Jonas is nergens bang voor. Niet voor spinnen, niet voor enge geluiden en zeker niet voor schaduwen op de muur. Hij weet niet wat bang zijn is en vindt dit heel erg jammer. Hij wilt ook wel eens kippenvel op zijn armen en trillende benen. Gelukkig heeft hij vrienden die hem heel graag willen helpen, maar of dat gaat lukken?

Soepsteen

We nemen twee flinke jongens, een eeuwenoud verhaal, diverse groentes, vrolijke muziek, een grote pan en een speciale steen… 20 minuten husselen, klaarstomen, hakken, zagen, ingieten, uitschenken, opscheppen, overkoken en roeren. En ja, wat krijg je dan?

Lang Leve de Prinses

Brigiet is een verwend prinsesje die precies weet wat ze voor haar verjaardag wil. Als haar vader de koning, de bakker en het plaatselijke zangkoor niet aan haar wensen kunnen voldoen, is ze allesbehalve blij.

Archief

Zus en Broer

Zus en Broer is een spannend Science Fiction avontuur voor kinderen vanaf 6 jaar, met een vleugje Hans en Grietje en een snufje Soylent Green.

Little Shop of Horrors

Little Shop of Horrors komt naar Wassenaar. 2 & 3 november nemen de talentvolle spelers je mee op een griezelig maar komische avontuur over een vleesetende plant en zijn klunzige verzorger. Dit belooft een vrolijke avond te worden met lekkere muziek, humor, liefde en een paar liter bloed.

Luisteravonturen Live

Pietenpret in het circus

PietenPret in het Circus is een vrolijke Sinterklaas show met veel muziek, acrobatische toeren en humor!

Sint en het Theaterspook