Nieuws

No data was found

Lang Leve de Prinses op het Delft Fringe Festival

12 februari 2022

Jehee Vertelt uit Rijswijk is te zien tijdens de tiende editie van het Delft Fringe Festival. Het festival beleeft dit jaar een speciale online editie. De 30 jonge makers spetteren van donderdag 27 mei t/m zondag 6 juni van je beeldscherm af, in haarscherp beeld en met glashelder geluid. Tijdens het Delft Fringe Festival spelen Jehee Vertelt de voorstelling SOEPSTEEN, en is elke dag te zien. De kaartverkoop is begonnen, koop je kaarten via www.delftfringefestival.nl.

SOEPSTEEN – Een kookshow met een verhaal

SOEPSTEEN vertelt een eeuwenoud verhaal over een soldaat die, na de oorlog,  in een vreemd dorpje aankomt waar iedereen in groepjes leeft, maar door een bijzondere steen brengt hij iedereen samen, terwijl twee flinke jongens een verse soep koken. Wij beloven een heerlijke voorstelling vol humor, voedselgevechten, muziek en een soepsteen.

Dé online theatrale binge-watch-marathon

De 11 festivaldagen zijn gevuld met ruim 400 voorstellingen van 30 aanstormende talenten uit het hele land. Van dans tot opera en van circus tot cabaret. Met bijna 225 uur aan voorstellingen is Delft Fringe Festival dé online theatrale binge-watch-marathon van deze zomer. Voor slechts € 5,- per persoon koop je al een ticket en voor € 15,- geniet je van een avondvullend programma. Van elk verkocht kaartje gaat 50% van de waarde naar de maker!

Over Delft Fringe Festival

Delft Fringe Festival geeft jonge makers de kans om vlieguren te maken binnen een professionele setting en zich op deze manier verder te ontwikkelen. Daarnaast is het festival er zeker óók om het publiek te vermaken en te ontroeren. Publiek krijgt de kans om deze nieuwe talenten te ontdekken en kennis te maken met andere cultuurvormen, waarmee ze misschien eerder niet zo vaak in aanraking zouden komen. Normaal gesproken vinden de voorstellingen plaats in Delft en vooral in cultureel erfgoed (o.m. Sigarenfabriek, Delftse Molen de Roos, het Vakwerkhuis en Royal Delft). Locaties die bijna niet toegankelijk zijn voor het grote publiek. Dit jaar is er een online festivaleditie van 27 mei t/m 6 juni.

Het complete festivalprogramma is te vinden op www.delftfringefestival.nl.